0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

Poslovni trezorji serije MB

Poslovni trezorji serije MB

Protivlomna stopnja »B« po VDMA 24992

2-stensko ohišje

2-stenska vrata debeline 53 mm

Požarna izolacija po DIN 4102

Tečaji skriti, odpiranje vrat za ca. 90°

Zaklepanje s ključem, mehansko kombinacijsko ali elektronsko ključavnico

Pri modelu MB 3a lahko odstranite polico, ni pa je možno prestavljati po višini.

Barva: RAL 7024 – grafitno siva

Poslovni trezorji serije MB

Poslovni trezorji serije MB ima protivlomno stopnjo »B« po VDMA 24992. imajo 2-stensko ohišje in vrata debeline 53 mm, z enosmernim zapiranjem zapahov premera 20 mm. Ognjevarna izolacija po DIN 4102 po celotnem ohišju in vratih.

Tečaji vrat so na notranji strani poslovnega trezorja, odpiranje vrat za 90°. Možnost sidranja v steno (luknje niso prevrtane, material ni priložen). Barva: RAL 7024 – grafitno siva.

 

Standardno zaklepanje s ključavnico z dvobradim ključem (dolžina ključa 65 mm).

 

Za doplačilo je možno naročiti naslednjo dodatno opremo (samo ob naročilu trezorja):

  1. Mehanska kombinacijska ključavnica La Gard (vrtljiv gumb), 18 mm izbočena, namesto ključavnice na ključ.
  2. Elektronska kodna ključavnica S&G Spartan 1007 / 6130-201, 28 mm izbočena, namesto ključavnice na ključ.
  3. Izvrtanje luknje za pritrditev v steno.
  4. Pritrditveni material za sidranje trezorja.

 

Serija MB MB MB
Model MB 2
MB 3a
MB 4
Zunanje dim.
(VxŠxG) mm
272 x 306 x 233
334 x 471 x 400
432 x 426 x 393
Notranje dim.
(VxŠxG) mm
200 x 234 x 135
262 x 399 x 302
360 x 339 x 295
Teža (kg) 20 40 49
Volumen (l) 6 32 36
Št. Polic 1 1
Št. Fasciklov
3 vodoravno
4
Zaklepenje Ključ Ključ Ključ

 

Serija MB MB
Model MB 5
MB 6
Zunanje dim.
(VxŠxG) mm
606 x 426 x 393
806 x 426 x 393
Notranje dim.
(VxŠxG) mm
530 x 339 x 295
730 x 339 x 295
Teža (kg) 55 76
Volumen (l) 53 73
Št. Polic 1 2
Št. Fasciklov 6 8
Zaklepenje Ključ Ključ

 

 

 

Kako najti pravi sef!

Želimo, da poiščete točno tisti sef, ki ustreza vašim potrebam in idejam – ne glede na to, ali želite sef uporabljati za zasebno ali poslovno uporabo. Zato smo pripravili nekaj nasvetov za nakup sefa, ki vam bodo pomagali pri vaših premislekih. V miru se pozanimajte, preden začnete načrtovati. Če imate dodatna vprašanja o nakupu sefa, vam bodo naši strokovni svetovalci z veseljem pomagali pri osebnem posvetovanju! Pišite nam na naš email ali nas pokličite na 02 320 00 00

5 najpomembnejših nasvetov za nakup sefa

Pravi sef v pravi velikosti.

Pomislite, kaj želite ohraniti na varnem. Ne bi smeli razmišljati samo o dragocenostih, kot so gotovina, nakit in ure ali pomembni dokumenti, pri tatovih so priljubljene tudi elektronske naprave, kot so prenosni računalniki, kamere in trdi diski, zato jih je treba hraniti v sefu. Pred nakupom sefa upoštevajte, da se bodo vrednosti in dokumenti skozi leta navadno dodajali, zato ne izberite premajhnega!

Protivlomna stopnja in zavarovalno kritje.

Protivlomna stopnja sefa kaže na odpornost sefa na poskuse vloma. Protivlomna stopnja je pomembna tudi pri zavarovalnem kritju vsebine trezorja. Na splošno velja, da višja kot je protivlomna stopnja trezorja, višja vrednost vsebine trezorja je lahko zavarovana.

Požarna zaščita.

Dvojna varnost za vaše vrednosti. Poleg zaščite pred vlomom imajo lahko sefi tudi požarno zaščito. Ti trezorji nudijo dvojno varnost: pred vlomom in ognjem! Sef s certificiranim razredom požarne varnosti ponuja 30, 60 ali 120 minut zaščite pred požarom, protipožarnim dimom in gasilno vodo. Obstajajo različne kombinacije razredov vloma in protipožarne varnosti – z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen trezor posebej za vaše potrebe!

Lokacija trezorja.

Ne izpostavljajte trezorja zelo visoki vlažnosti ali neposredni sončni svetlobi, saj lahko obe skrajnosti poškodujeta material. Priporočamo, da trezor ne stoji na izpostavljenem mestu. Trezor naj bo postavljen na mestu, kjer ga boste lahko enostavno uporabljali (npr. če majhen trezor stoji na tleh, se boste morali prepogibati, da ga boste lahko uporabljali itd.). Priporočamo, da manjše trezorje “skrijete” v omaro, kjer ga bo težje najti ali uporabite zidni ali talni trezor, ki ga vgradite v steno ali tla. Pri večjih trezorjih je potrebno upoštevati še statiko same stavbe oz. prostora, kjer bo trezor postavljen. Pred nakupom se tudi posvetujte glede same transportne poti do samega mesta postavitve trezorja. Sidranje trezorja je priporočljivo za trezorje lažje od 1000 kg.

Ključavnica vašega sefa.

  • Ključavnica z dvobradim ključem. V večini primerov so trezorji standardno opremljeni s ključavnico na ključ z dvema ključema. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, dostop do trezorja ima samo oseba s ključem. POMANJKLJIVOST: oba ključa je potrebno varno hraniti na drugem mestu, kot je trezor. Sama dolžina ključev je lahko moteča (nekateri so dolgi več kot 10 cm).
  • Mehanska kombinacijska ključavnica z vrtljivim gumbom. Priporočamo za naprednejše uporabnike. Niso možne na vseh modelih. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, ne potrebujete ključa. POMANJKLJIVOST: potrebna je natančnost pri odklepanju in predvsem pri nastavljanju nove kode.
  • Elektronska kodna ključavnica. Uporaba poteka preko tipkovnice, podobno kot na telefonu. Nastavljate lahko med 4- in 8-mestno kodo. PREDNOST: enostavna uporaba, ne potrebujete ključa, kodo imate samo vi oz. tisti, kateremu ste kodo povedali. POMANJKLJIVOST: Za uporabo potrebujete baterije, ki se sčasoma spraznijo in jih je potrebno zamenjati. Možnost okvare elektronike. Lahko pride do zlorabe, če kodo izdate drugi osebi.

 

Za dimenzije in ostale podatke poglejte pod zavihek DODATNE INFORMACIJE

Proizvajalec

Garancija

Protivlomna stopnja

Ognjevarnost

Barva

Ključavnica

, ,

Vgradnja

,

Zaloga/Dobavni rok

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poslovni trezorji serije MB”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Scroll to Top
Pozor! Obveščamo vas, da omogočamo tudi plačila s KRIPTOVALUTAMI!