0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

Ročna blagajna ZK-7250 EURO

-42%

Ročna blagajna ZK-7250 EURO

35,00 z DDV

ZADNJI KOS!

Business blagajne z vložki za štetje gotovine. Nova vrsta, izpeljana iz izredno kakovostnih blagajn Business. Kompletna, z vložkoma za EURO bankovce in kovance. Vložek za kovance ima 8 žlebov za kovance in ga je možno vložiti v odprt pokrov. Z ločenim prostorom tudi za zavitke kovancev. Vložek je možno odnesti z blagajne. Penasta obloga varuje kovance med nošenjem.

Zaklepanje s cilindrično ključavnico.

Zunanje dimenzije (VxŠxG): 102 x 255 x 200 mm

Teža: 1,98 kg

Barva: Siva

Availability: 1 na zalogi

Ročna blagajna ZK-7250 EURO

Ročna blagajna ZK-7250 EURO je visoko kakovostna blagajna z izgledom nerjavečega jekla. Elegantna okrogla oblika, z okroglim pokrovom, s skritim okovjem.

Ima natančno cilindrično ključavnico in zložljivi ročaj. Zato je primerna za shranjevanje v predalu.

S plastičnim vložkom za bankovce in žlebovi za kovance za za organizirano shranjevanje kovancev – ima 8 žlebov za kovance (enodelni pladenj). Razvrstitev: 6 žlebov za 1,2 5, 10, 20 in 50 Centov. En žleb je razdeljen na dva dela, polovica za 1 EUR in druga polovica za 2 EUR.

 

  • ZANESLJIVO IN HITRO ŠTETJE KOVANCEV

    Žlebovi za kovance imajo ob strani lestvico, s pomočjo katere hitro preverimo, kolikšna je vrednost po posameznih apoenih.

  • PRIHRANITE ČAS Z ŽLEBOVI

    Žlebovi omogočajo dobro organiziranost kovancev. S tem zmanjšajo porabo časa tako pri kasiranju, kot pri zaključku blagajne v primerjavi s skodelami, kjer so kovanci v razsutem stanju. Patentirana rešitev preprečuje izpad kovancev. Poglobljen zamik za vstavljanje prvega kovanca v števnem žlebu, ki podpira vse ostale kovance. Posamezni razdelki, ki sprejemajo po pet kovancev, so zamaknjeni sem ter tja, kar omogoča hitro jemanje po več kovancev hkrati.

 

Barva: siva.

 

Ročna prenosna blagajna je odlična rešitev pri poslovanju z gotovino, še zlasti s kovanci, saj je zaželeno, da so ti pregledno urejeni in vedno dostopni. S prenosno ročno blagajno boste za to tudi poskrbeli. Gotovina bo vedno urejena in na varnem. Take blagajne so primerne za shranjevanje manjših vsot denarja. Gre za neke vrste majhen prenosen trezor v obliki škatlice. Ročne blagajne smo vajeni srečevati v pisarnah podjetij, na sejmih, ulični prodaji ali stojnicah.

 

Morda ste pa iskali nadpultne blagajne ali podpultne blagajne.

Teža 1,98 kg
Dimenzije 255 × 200 × 102 cm
Barva

Garancija

Kovanci / Bankovci

Material

Teža

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Zaloga/Dobavni rok

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ročna blagajna ZK-7250 EURO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Scroll to Top
Pozor! Obveščamo vas, da omogočamo tudi plačila s KRIPTOVALUTAMI!