fbpx skip to Main Content

Vrednostni števec bankovcev BNC-3300

969,90  z DDV

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
5.0 (1 review)

Števec bankovcev, ki kosovno šteje, preverja in hkrati vrednostno šteje bankovce. Po končanem štetju lahko preverite skupno vrednost preštetih bankovcev in vrednosti vsakega bankovca posebej.

Zmore vrednostno prešteti naslednje valute: EUR.

5 detekcij: UV, MG, IR, 3D, CIS.

Add in batch funkcija

Hitrost štetja: 900 – 1.300 bankovcev / minuto.

Dimenzije (VxŠxG): 280 x 285 x 270 mm.

Teža: 7,2 kg.

Možna povezava s tiskalnikom za izpis rezultatov.

Na voljo po naročilu

Opis

Vrednostni števec bankovcev BNC-3300

Vrednostni števec bankovcev BNC-3300 je vrednostni števec mešanih bankovcev. Kosovno in vrednostno prešteje in hkrati preverja avtentičnost vaših bankovcev. Šteje in preverja EUR. Druge dodatne valute so na voljo za doplačilo in jih je potrebno navesti ob naročilu. Visoko zmogljiva, zanesljiva, profesionalna oprema, ki je neprecenljiva za banke, igralnice, veleblagovnice, kinodvorane in druge maloprodajne objekte.

Premore 5-kratno detekcijo ponaredkov: UV, MG, IR, 3D, CIS. Velik in lahko berljiv LCD zaslon. Funkcije: Add (dodajanje/seštevanje) in Batch (nastavitev snopov). Po končanem štetju lahko preverite skupno vrednost preštetih bankovcev in vrednosti vsakega bankovca posebej. Hitrost štetja: 900 – 1.300 bankovcev / minuto. Možna povezava s tiskalnikom za izpis rezultatov. Enostavno posodabljanje preko SD kartice.

 • ZANESLJIVO IN HITRO ŠTETJE BANKOVCEV

  Prihranite čas in odpravite vse možnosti napak. Vlagalnik števca BNC-3300 lahko sprejme do 500 bankovcev naenkrat in jih natančno prešteje s hitrostjo do 1.300 bankovcev/minuto.

 • NEPREKINJENO DODAJANJE SNOPOV BANKOVCEV ZA OPTIMALNO UČINKOVITOST

  Vlagalnik števca BNC-3300 omogoča, da med štetjem dodajate snope bankovcev za neprekinjeno štetje – idelano za okolja, kjer sta čas in natančnost izjemnega pomena.

 • PRIHRANITE ČAS S FUNKCIJAMA “ADD” IN “BATCH”

  Pustite BNC-3300, da vam pomaga optimizirati štetje denarja. Vklopite funkcijo “ADD” in števec bo samodejno sešteval vse bankovce, ki ste jih položili nanj, dokler ne izklopite te funkcije. Vklopite funkcijo “BATCH”, nastavite želeno število in števec BNC-3300 se bo ob doseženi nastavljeni številki samodejno ustavil. Ni hitrejšega načina za pripravo vaših bančnih depozitov in menjalnega denarja.

 • PREMORE 6-KRATNO PREVERJANJE BANKOVCEV

  Današnje valute so natisnjene s prefinjenimi varnostnimi funkcijami, zaradi katerih je ponarejevalcu težko uspeti. Števec bankovcev BNC-3300 samodejno preveri vsak bankovec za 5 različnih varnostnih lastnosti bankovcev: UV lastnosti, MG magnetne lastnosti, IR infrardeče lastnosti, 3D-velikost bankovcev in CIS-barve. Štetje se ustavi in zvočni signal vas bo opozoril, da je števec naletel na sumljiv bankovec. Enostavno odstranite sumljiv bankovec in nadaljujte s štetjem.

 • ENOSTAVNA UPORABA Z VELIKIM, JASNIM LCD ZASLONOM

  Vrednostni števec bankovcev BNC-3300 ima intuitivno nadzorno plošč in velik, jasen zaslon. Več jasno označenih gumbov omogoča preprosto uporabo številnih funkcij števca. Prostoren in osvetljen LCD zaslon vam natančno pove, kar morate vedeti: število preštetih bankovcev in določene nastavitve štetja in detekcij, ki ste jih izbrali.

 • GARANTIRANO 100% ZANESLJIV

  Vrednostni števec bankovcev BNC-3300 je redno testiran pri večjih centralnih bankah, pri čemer uporabljajo najnovejše testne bankovce in ponarejene bankovce. Vsakič BNC-3300 opravi teste z dokazano 100-odstotno natančnostjo, kar pomeni, da zanesljivo identificira tako ponarejene in avtentične bankovce.

 • DO POTANKOSTI PREVERJA EUR

  Vrednostni števec bankovcev BNC-3300 je programiran za samodejno prepoznavanje in avtentikacijo EUR bankovcev.

 • VEDNO AKTUALNI

  Centralne banke nenehno posodabljajo svoje bankovce, s tem da vključijo najnovejše zaščitne elemente in še dodatno otežijo delo ponarejevalcem. Namenska skupina ljudi pri nas skrbi za to, da vaši števci sledijo tem spremembam. Ob vsaki novi posodobitvi vas obvestimo; vse kar morate storiti je, da posodobitev namestite s SD kartico ali nam števec enostavno pošljete in mi to storimo za vas.

 • NATISNITE REZULTATE ŠTETJA

  Da bi vaša administrativna naloga postala še lažja, lahko BNC-3300 samodejno natisne vaše dokončane rezultate na termični tiskalnik (za doplačilo).

 • PODALJŠANJE GARANCIJE

  Standardna garancija profesionalnega števca bankovcev BNC-3300 je 14 mesecev. Ob sklenjeni vzdrževalni pogodbi za najmanj 3 leta se garancija podaljša na 36 mesecev.

 

Za dimenzije in ostale podatke poglejte pod zavihek DODATNE INFORMACIJE

Dodatne informacije

Teža 7.2 kg
Dimenzije 285 × 270 × 280 mm
Garancija

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Teža

Hitrost štetja

,

Vrsta detekcije

, , , ,

Način

, ,

Za valute

Display

Zaloga/Dobavni rok

1 mnenje za Vrednostni števec bankovcev BNC-3300

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Peter M.

  Res zanesljiv, robusten in vzdržljiv števni stroj za vrednostno štetje evrskih bankovcev – priporočam!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka: woocommerce_cart_hash & woocommerce_items_in_cart. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
Hot Jar
Uporabljamo Hot Jar program za pregled klikov na strani
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Back To Top