fbpx skip to Main Content

Vrednostni števec bankovcev BNC-5500

474,58  z DDV

Ocenjeno 0 od 5
(be the first to review)

Števec bankovcev, ki kosovno šteje, preverja in hkrati vrednostno šteje bankovce. Že med štetjem lahko na LCD zaslonu gledate skupno vrednost preštetih bankovcev in vrednosti vsakega bankovca posebej.

Zmore vrednostno prešteti naslednje valute: EUR.

4 detekcije: UV, MG, IR, MT.

Add in batch funkcija.

Hitrost štetja: 1.000 bankovcev / minuto.

Dimenzije (VxŠxG): 206 x 300 x 253 mm.

Teža: 5,6 kg.

8 na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Vrednostni števec bankovcev BNC-5500

Vrednostni števec bankovcev BNC-5500 je vrednostni števec mešanih bankovcev. Kosovno in vrednostno prešteje in hkrati preverja avtentičnost vaših bankovcev. Primeren za EUR. Zelo cenovno ugodna, ekonomična naprava, ki je neprecenljiva za kinodvorane in druge maloprodajne objekte.

Premore 4-kratno detekcijo ponaredkov: UV, MG, IR in MT. Velik in lahko berljiv LCD zaslon. Funkcije: Add (dodajanje/seštevanje) in Batch (nastavitev snopov). Sproti na zaslonu izpisuje skupno vrednost preštetih bankovcev in vrednosti vsakega bankovca posebej. Enostavno posodabljanje preko USB prključka.

 • ZANESLJIVO IN HITRO ŠTETJE BANKOVCEV

  Prihranite čas in odpravite vse možnosti napak. Vlagalnik števca BNC-5500 lahko sprejme do 200 bankovcev naenkrat in jih natančno prešteje s hitrostjo do 1.000 bankovcev/minuto.

 • PRIHRANITE ČAS S FUNKCIJAMA “ADD” IN “BATCH”

  Pustite BNC-5500, da vam pomaga optimizirati štetje denarja. Vklopite funkcijo “ADD” in števec bo samodejno sešteval vse bankovce, ki ste jih položili nanj, dokler ne izklopite te funkcije. Vklopite funkcijo “BATCH”, nastavite želeno število in števec BNC-5500 se bo ob doseženi nastavljeni številki samodejno ustavil. Ni hitrejšega načina za pripravo vaših bančnih depozitov in menjalnega denarja.

 • PREMORE 4-KRATNO PREVERJANJE BANKOVCEV

  Današnje valute so natisnjene s prefinjenimi varnostnimi funkcijami, zaradi katerih je ponarejevalcu težko uspeti. Števec bankovcev BNC-5500 samodejno preveri vsak bankovec za tri različne varnostne lastnosti bankovcev: UV lastnosti, MG magnetne lastnosti, IR infrardeče lastnosti in MT-lastnosti (pristnost varnostne nitke). Štetje se ustavi in zvočni signal vas bo opozoril, da je števec naletel na sumljiv bankovec. Enostavno odstranite sumljiv bankovec in nadaljujte s štetjem.

 • ENOSTAVNA UPORABA Z VELIKIM, JASNIM LCD ZASLONOM

  Števec BNC-5500 ima intuitivno nadzorno plošč in velik, jasen zaslon. Več jasno označenih gumbov omogoča preprosto uporabo številnih funkcij števca. Prostoren in osvetljen LCD zaslon vam natančno pove, kar morate vedeti: število preštetih bankovcev in določene nastavitve štetja in detekcij, ki ste jih izbrali.

 

Za dimenzije in ostale podatke poglejte pod zavihek DODATNE INFORMACIJE

Dodatne informacije

Teža 5.6 kg
Dimenzije 300 × 253 × 206 mm
Garancija

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Teža

Hitrost štetja

Vrsta detekcije

, , ,

Način

,

Za valute

Display

Zaloga/Dobavni rok

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrednostni števec bankovcev BNC-5500”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka: woocommerce_cart_hash & woocommerce_items_in_cart. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
Hot Jar
Uporabljamo Hot Jar program za pregled klikov na strani
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Back To Top