fbpx skip to Main Content

Spoštovani internetni obiskovalec, obiskovalka!

Dovolite, da se vam najprej na kratko predstavimo. Družba PLENUS d.o.o. – bančna in varnostna oprema je bila ustanovljena leta 1994. Že od samega začetka se trudimo obvladovati vse faze s področja varnostnega inženiringa, ki jih naše stranke potrebujejo in od nas pričakujejo:

inženiring
dobava
montaža
vzdrževanje in servisiranje ter
nadaljnji razvoj in prilagoditve dobavljenih izdelkov

Naša dejavnost

Rečemo lahko, da z našo opremo in znanjem pomagamo varovati predvsem ljudi, premoženje in dragocenosti. Z vidika mehanskega in elektronskega varovanja opremljamo denarne ustanove (banke, menjalnice, pošte, hranilnice,…).

S svetovanjem in opremo zavarujemo tudi industrijske objekte, tiskarne, receptorska delovna mesta, podjetja v telekomunikacijski branži, različne državne urade,… Večkrat na področju varnostnega inženiringa sodelujemo tudi s projektivnimi in gradbenimi podjetji.

Naše reference si lahko pogledate tukaj.

EKIPA PLENUS

RADOSLAV MOM

Direktor

MATEJ PIBERNIK

Vodja prodaje/nabave

PETER MOM

Vodja tehnične službe

ALJAŽ ARBAJTER

Tehnična služba

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka: woocommerce_cart_hash & woocommerce_items_in_cart. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
Hot Jar
Uporabljamo Hot Jar program za pregled klikov na strani
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Back To Top