0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Ognjevarni trezor FRS-32EL

Ognjevarni trezor FRS-32EL

371,66 z DDV

Ognjevarni atest LFS 60P po EN 15659, za 60 minut zaščite pred požarom

2-stensko ohišje in vrata

Tečaji zunaj, odpiranje vrat za ca. 180°

Zaklepanje s ključem in elektronsko kodno ključavnico (dvojna ključavnica). Dokler elektronska ključavnica ni odklenjena, ne morete obrniti ključa.

Zunanje dimenzije: (VxŠxG) 315 x 445 x 425 mm

Notranje dimenzije: (VxŠxG) 207 x 341 x 296 mm

Teža: 38 kg

Volumen: 21 l

Št. polic: 1 pladenj na vrhu

Notranji trezor: brez

Barva: RAL 7035 – svetlo siva ali RAL 7024 – grafitno siva (potrebno navesti pri naročilu).

 

V kolikor izdelek ni na zalogi, je DOBAVNI ROK predvidoma 2-3 tedne po plačilu predračuna.

 

Na voljo po naročilu

Ognjevarni trezor FRS-32EL

Ognjevarni trezor FRS-32EL ima 2-stensko ohišje in vrata, protipožarni atest LFS 60P po EN 15659 za 60 minut zaščite v požaru, z eno- do trismernim zapiranjem zapahov. Tečaji vrat so na zunanji strani ognjevarnega trezorja, odpiranje vrat za 180°, 1-krilna vrata. Barva: RAL 7035 – svetlo siva ali RAL 7024 – grafitno siva. Trezor ima izvrtino na dnu za sidranje (material za sidranje ni priložen).

 

Zaklepanje s ključem in elektronsko kodno ključavnico (dvojna ključavnica).

 

Trezor je še posebej primeren za varovanje naslednjih stvari pred požarom:

  • Gotovina in kreditne kartice
  • Pogodbe, oporoke…
  • Rojstni list, poročni list…
  • Potni list, osebni identifikacijski dokumenti
  • Zavarovalne police…
  • Osebni in zbirateljski predmeti
  • Vrednostni predmeti podjetja…

Kako najti pravi sef!

Želimo, da poiščete točno tisti sef, ki ustreza vašim potrebam in idejam – ne glede na to, ali želite sef uporabljati za zasebno ali poslovno uporabo. Zato smo pripravili nekaj nasvetov za nakup sefa, ki vam bodo pomagali pri vaših premislekih. V miru se pozanimajte, preden začnete načrtovati. Če imate dodatna vprašanja o nakupu sefa, vam bodo naši strokovni svetovalci z veseljem pomagali pri osebnem posvetovanju! Pišite nam na naš email ali nas pokličite na 02 320 00 00

5 najpomembnejših nasvetov za nakup sefa

Pravi sef v pravi velikosti.

Pomislite, kaj želite ohraniti na varnem. Ne bi smeli razmišljati samo o dragocenostih, kot so gotovina, nakit in ure ali pomembni dokumenti, pri tatovih so priljubljene tudi elektronske naprave, kot so prenosni računalniki, kamere in trdi diski, zato jih je treba hraniti v sefu. Pred nakupom sefa upoštevajte, da se bodo vrednosti in dokumenti skozi leta navadno dodajali, zato ne izberite premajhnega!

Protivlomna stopnja in zavarovalno kritje.

Protivlomna stopnja sefa kaže na odpornost sefa na poskuse vloma. Protivlomna stopnja je pomembna tudi pri zavarovalnem kritju vsebine trezorja. Na splošno velja, da višja kot je protivlomna stopnja trezorja, višja vrednost vsebine trezorja je lahko zavarovana.

Požarna zaščita.

Dvojna varnost za vaše vrednosti. Poleg zaščite pred vlomom imajo lahko sefi tudi požarno zaščito. Ti trezorji nudijo dvojno varnost: pred vlomom in ognjem! Sef s certificiranim razredom požarne varnosti ponuja 30, 60 ali 120 minut zaščite pred požarom, protipožarnim dimom in gasilno vodo. Obstajajo različne kombinacije razredov vloma in protipožarne varnosti – z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen trezor posebej za vaše potrebe!

Lokacija trezorja.

Ne izpostavljajte trezorja zelo visoki vlažnosti ali neposredni sončni svetlobi, saj lahko obe skrajnosti poškodujeta material. Priporočamo, da trezor ne stoji na izpostavljenem mestu. Trezor naj bo postavljen na mestu, kjer ga boste lahko enostavno uporabljali (npr. če majhen trezor stoji na tleh, se boste morali prepogibati, da ga boste lahko uporabljali itd.). Priporočamo, da manjše trezorje “skrijete” v omaro, kjer ga bo težje najti ali uporabite zidni ali talni trezor, ki ga vgradite v steno ali tla. Pri večjih trezorjih je potrebno upoštevati še statiko same stavbe oz. prostora, kjer bo trezor postavljen. Pred nakupom se tudi posvetujte glede same transportne poti do samega mesta postavitve trezorja. Sidranje tezorja je priporočljivo za trezorje lažje od 1000 kg.

Ključavnica vašega sefa.

  • Ključavnica z dvobradim ključem. V večini primerov so trezorji standardno opremeljeni s ključavnico na ključ z dvema ključema. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, dostop do trezorja ima samo oseba s ključem. POMANJKLJIVOST: oba ključa je potrebno varno hraniti na drugem mestu, kot je trezor. Sama dolžina ključev je lahko moteča (nakteri so dolgi več kot 10 cm).
  • Mehanska kombinacijska ključavnica z vrtljivim gumbom. Priporočamo za naprednejše uporabnike. Niso možne na vseh modelih. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, ne potrebujete ključa. POMANJKLJIVOST: potrebna je natančnost pri odklepanju in predvsem pri nastavljanju nove kode.
  • Elektronska kodna ključavnica. Uporaba poteka preko tipkovnice, podobno kot na telefonu. Nastavljate lahko med 4- in 8-mestno kodo. PREDNOST: enostavna uporaba, ne potrebujete ključa, kodo imate samo vi oz. tisti, kateremu ste kodo povedali. POMANJKLJIVOST: Za uporabo potrebujete baterije, ki se sčasoma spraznijo in jih je potrebno zamenjati. Možnost okvare elektronike. Lahko prido do zlorabe, če kodo izdate drugi osebi.

 

Za dimenzije in ostale podatke poglejte pod zavihek DODATNE INFORMACIJE

Teža 38 kg
Dimenzije 445 × 425 × 315 mm
Garancija

Ognjevarnost

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Notranje dimenzije (višina)

Notranje dimenzije (širina)

Notranje dimenzije (globina)

Teža

Notranji trezor

Št. polic / predalov

Volumen

Št. fasciklov

Ključavnica

Barva

Zaloga/Dobavni rok

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ognjevarni trezor FRS-32EL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top
Pozor! Obveščamo vas, da omogočamo tudi plačila s KRIPTOVALUTAMI!