0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Pohištveni trezor PS-120K

Pohištveni trezor PS-120K

180,85 z DDV

1-stensko ohišje

2-stenska vrata

Tečaji skriti, odpiranje vrat za 90°

Na tleh in na zadnji steni ima izvrtine za sidranje (material priložen)

Zaklepanje s ključavnico na ključ

Zunanje dimenzije (VxŠxG): 255 x 350 x 300 mm

Zunanje dimenzije (VxŠxG): 251 x 346 x 238 mm

Teža: 13 kg

Volumen: 21 l

Št. polic: 0

Kapaciteta: 0 fasciklov

Barva: antracitna siva

 

V kolikor izdelek ni na zalogi, je DOBAVNI ROK predvidoma 7-10 delovnih dni po plačilu predračuna.

Na voljo po naročilu

Pohištveni trezor PS-120K

Pohištveni trezor PS-120K je srednji model trezorje iz serije trezorjev Pure Safe s ključavnico na ključ.

Pure-Safe sefi predstavljajo vstopno točko v varno hrambo vašega premoženja. Z njimi lahko na sigurnem mestu shranite nakit in ure, gotovino ter pomembne dokumente. Novi Pure-Safe sefi vam po privlačni ceni in učinkovitosti nudijo sodobno osnovno zaščito za dom ali pisarno!

Raznolikost za individualne potrebe: Vsak ima svoje zahteve glede sefa. Zato Pure-Safe ponuja široko paleto modelov z različnimi velikostmi in zaklepnimi sistemi.

Odlična organizacija: Pure-Safe s polico in globino za fascikle Velikosti PS 130 in PS 140 sta idealni za shranjevanje dokumentov – zahvaljujoč globini za fascikle! Pri modelih PS 120, PS 130 in PS 140 pa lahko s snemljivo polico še bolje organizirate dragocenosti in dokumente.

Varnostna zaščita:

 • Enostensko ohišje: Vsi modeli imajo enoplastno jekleno ohišje.
 • Dvostenska vrata: Vrata so pri vseh modelih dvoplastna.
 • Ojačani zapahi in zaščita pred vrtanjem poskrbijo za dodatno varnost.

Zaščita pred vlomom in krajo: Pure-Safe je seveda že tovarniško pripravljen za montažo na steno ali tla. To je edini način, da preprečimo odtujitev sefa v primeru vloma (material priložen). Idealno za vgradnjo v omare in drugo pohištvo. To zagotavlja trdno zaščito pred vlomom in poskusi vloma. Mimogrede: Vsi Pure-Safe sefi so preizkušeni glede kakovosti in delovanja v testnem laboratoriju BURG-WÄCHTER.

Izberite med temi Pure-Safe zaklepnimi sistemi: Na voljo imate skupno deset modelov v klasični izdelavi sefov. Seveda se lahko odločite tudi za Pure-Safe z vstavno režo, za prenosnike ali kot stenski sef.

Pure-Safe z elektronsko ključavnico in prstnim odtisom (vgradna elektronika): Nova elektronika je vgradna v vrata sefa. To prihrani prostor in ustvari eleganten videz. Sodobni senzor za prstne odtise se odzove hitro in natančno. Sef lahko odprete tudi neposredno s prstnim odtisom. Predhodna aktivacija elektronike ni potrebna. Prav tako ni potrebna električna povezava. Baterije, ki so priložene, zagotavljajo napajanje.

Najpomembnejše točke na kratko:

 • Moderna, programirljiva elektronska ključavnica s tehnologijo natančnega prepoznavanja prstnih odtisov
 • Priročna uporaba zaradi motoriziranega zaklepanja in samodejnega odpiranja vrat
 • Načini odpiranja: Pet prstnih odtisov, glavna koda ali uporabniška koda
 • Skrivne kode in uporabnike prstnih odtisov lahko kadar koli spremenite glede na svoje zahteve
 • Haptična povratna informacija ob pritisku na gumb
 • Zaslon je jasen in enostaven za branje
 • Dodatna ključavnica za odklepanje v sili s ključem
 • Baterijsko napajanje z 1,5 V AA baterijami (vključene 4 baterije)

Model K je opremljen s ključavnico na dvobradi ključ, dolžine 76 mm (priložena 2 ključa).

 

Kako najti pravi sef!

Želimo, da poiščete točno tisti sef, ki ustreza vašim potrebam in idejam – ne glede na to, ali želite sef uporabljati za zasebno ali poslovno uporabo. Zato smo pripravili nekaj nasvetov za nakup sefa, ki vam bodo pomagali pri vaših premislekih. V miru se pozanimajte, preden začnete načrtovati. Če imate dodatna vprašanja o nakupu sefa, vam bodo naši strokovni svetovalci z veseljem pomagali pri osebnem posvetovanju! Pišite nam na naš email ali nas pokličite na 02 320 00 00

5 najpomembnejših nasvetov za nakup sefa

Pravi sef v pravi velikosti.

Pomislite, kaj želite ohraniti na varnem. Ne bi smeli razmišljati samo o dragocenostih, kot so gotovina, nakit in ure ali pomembni dokumenti, pri tatovih so priljubljene tudi elektronske naprave, kot so prenosni računalniki, kamere in trdi diski, zato jih je treba hraniti v sefu. Pred nakupom sefa upoštevajte, da se bodo vrednosti in dokumenti skozi leta navadno dodajali, zato ne izberite premajhnega!

Protivlomna stopnja in zavarovalno kritje.

Protivlomna stopnja sefa kaže na odpornost sefa na poskuse vloma. Protivlomna stopnja je pomembna tudi pri zavarovalnem kritju vsebine trezorja. Na splošno velja, da višja kot je protivlomna stopnja trezorja, višja vrednost vsebine trezorja je lahko zavarovana.

Požarna zaščita.

Dvojna varnost za vaše vrednosti. Poleg zaščite pred vlomom imajo lahko sefi tudi požarno zaščito. Ti trezorji nudijo dvojno varnost: pred vlomom in ognjem! Sef s certificiranim razredom požarne varnosti ponuja 30, 60 ali 120 minut zaščite pred požarom, protipožarnim dimom in gasilno vodo. Obstajajo različne kombinacije razredov vloma in protipožarne varnosti – z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen trezor posebej za vaše potrebe!

Lokacija trezorja.

Ne izpostavljajte trezorja zelo visoki vlažnosti ali neposredni sončni svetlobi, saj lahko obe skrajnosti poškodujeta material. Priporočamo, da trezor ne stoji na izpostavljenem mestu. Trezor naj bo postavljen na mestu, kjer ga boste lahko enostavno uporabljali (npr. če majhen trezor stoji na tleh, se boste morali prepogibati, da ga boste lahko uporabljali itd.). Priporočamo, da manjše trezorje “skrijete” v omaro, kjer ga bo težje najti ali uporabite zidni ali talni trezor, ki ga vgradite v steno ali tla. Pri večjih trezorjih je potrebno upoštevati še statiko same stavbe oz. prostora, kjer bo trezor postavljen. Pred nakupom se tudi posvetujte glede same transportne poti do samega mesta postavitve trezorja. Sidranje tezorja je priporočljivo za trezorje lažje od 1000 kg.

Ključavnica vašega sefa.

 • Ključavnica z dvobradim ključem. V večini primerov so trezorji standardno opremeljeni s ključavnico na ključ z dvema ključema. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, dostop do trezorja ima samo oseba s ključem. POMANJKLJIVOST: oba ključa je potrebno varno hraniti na drugem mestu, kot je trezor. Sama dolžina ključev je lahko moteča (nakteri so dolgi več kot 10 cm).
 • Mehanska kombinacijska ključavnica z vrtljivim gumbom. Priporočamo za naprednejše uporabnike. Niso možne na vseh modelih. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, ne potrebujete ključa. POMANJKLJIVOST: potrebna je natančnost pri odklepanju in predvsem pri nastavljanju nove kode.
 • Elektronska kodna ključavnica. Uporaba poteka preko tipkovnice, podobno kot na telefonu. Nastavljate lahko med 4- in 8-mestno kodo. PREDNOST: enostavna uporaba, ne potrebujete ključa, kodo imate samo vi oz. tisti, kateremu ste kodo povedali. POMANJKLJIVOST: Za uporabo potrebujete baterije, ki se sčasoma spraznijo in jih je potrebno zamenjati. Možnost okvare elektronike. Lahko prido do zlorabe, če kodo izdate drugi osebi.

 

Za dimenzije in ostale podatke poglejte pod zavihek DODATNE INFORMACIJE

Teža 13 kg
Dimenzije 350 × 300 × 255 mm
Protivlomna stopnja

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Notranje dimenzije (višina)

Notranje dimenzije (širina)

Notranje dimenzije (globina)

Teža

Volumen

Št. polic / predalov

Št. fasciklov

Ključavnica

Barva

Garancija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pohištveni trezor PS-120K”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top
Pozor! Obveščamo vas, da omogočamo tudi plačila s KRIPTOVALUTAMI!