fbpx skip to Main Content

Poslovni trezor M610

461,62  z DDV

Ocenjeno 0 od 5
(be the first to review)

Protivlomna stopnja »B« po VDMA 24992

Ognjevarna izolacija po DIN 4102

2-stensko ohišje

2-stenska vrata debeline 45 mm

Tečaji skriti, odpiranje vrat za ca. 90°

Zaklepanje s ključavnico z dvobradim ključem (drugi načini zaklepanja na voljo za doplačilo)

Dimenzije: 606 x 420 x 380 mm

Teža: 48 kg

Volumen: 53 l

Notranja oprema: 1 polica (nastavljiva po višini)

Kapaciteta: 6 fasciklov

Barva: RAL 7024 – grafitno siva

Na voljo po naročilu (ni na zalogi)

Opis

Poslovni trezor M610

Poslovni trezor M610 podjetja Format ima protivlomno stopnjo »B« po VDMA 24992. To pomeni, da so vaše dragocenosti dobro skrite in zaščitene pred krajo. Poslovni trezor se lahko popolnoma integrira v pohištvo in tako ne le zaščiti vaše dragocenosti pred radovednimi očmi, ampak seveda tudi proti kraji.

Ima 2-stensko ohišje in 2-stenska vrata z ognjevarnim polnilom po DIN 4102-A1 in požarnim pregibom. Enosmerno zapiranje zapahov. Notranji tečaji, odpiranje vrat za 90°.

Sef je pripravljen za sidranje v tla in steno (luknje niso prevrtane, material ni priložen).

Poslovni trezor M610 ima 1 po višini nastavljivo polico.

 

Zaklepanje z varnostno ključavnico na ključ (dvobradi) dolžine 65 mm, varnostne stopnje A po EN 1300.

Barva: RAL 7024 – grafitno siva.

 

Za doplačilo je na voljo možnost zaklepanja z:

  1. Mehansko kombinacijsko ključavnico (vrtljiv gumb), 6-mestna koda, 18 mm izbočena
  2. Elektronsko kodno ključavnico S&G Spartan 1007/6130-201, 28 mm izbočena, 1 master in 1 uporabniška koda.

 

 

 

Kako najti pravi sef!

Želimo, da poiščete točno tisti sef, ki ustreza vašim potrebam in idejam – ne glede na to, ali želite sef uporabljati za zasebno ali poslovno uporabo. Zato smo pripravili nekaj nasvetov za nakup sefa, ki vam bodo pomagali pri vaših premislekih. V miru se pozanimajte, preden začnete načrtovati. Če imate dodatna vprašanja o nakupu sefa, vam bodo naši strokovni svetovalci z veseljem pomagali pri osebnem posvetovanju! Pišite nam na naš email ali nas pokličite na 02 320 00 00

5 najpomembnejših nasvetov za nakup sefa

Pravi sef v pravi velikosti.

Pomislite, kaj želite ohraniti na varnem. Ne bi smeli razmišljati samo o dragocenostih, kot so gotovina, nakit in ure ali pomembni dokumenti, pri tatovih so priljubljene tudi elektronske naprave, kot so prenosni računalniki, kamere in trdi diski, zato jih je treba hraniti v sefu. Pred nakupom sefa upoštevajte, da se bodo vrednosti in dokumenti skozi leta navadno dodajali, zato ne izberite premajhnega!

Protivlomna stopnja in zavarovalno kritje.

Protivlomna stopnja sefa kaže na odpornost sefa na poskuse vloma. Protivlomna stopnja je pomembna tudi pri zavarovalnem kritju vsebine trezorja. Na splošno velja, da višja kot je protivlomna stopnja trezorja, višja vrednost vsebine trezorja je lahko zavarovana.

Požarna zaščita.

Dvojna varnost za vaše vrednosti. Poleg zaščite pred vlomom imajo lahko sefi tudi požarno zaščito. Ti trezorji nudijo dvojno varnost: pred vlomom in ognjem! Sef s certificiranim razredom požarne varnosti ponuja 30, 60 ali 120 minut zaščite pred požarom, protipožarnim dimom in gasilno vodo. Obstajajo različne kombinacije razredov vloma in protipožarne varnosti – z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen trezor posebej za vaše potrebe!

Lokacija trezorja.

Ne izpostavljajte trezorja zelo visoki vlažnosti ali neposredni sončni svetlobi, saj lahko obe skrajnosti poškodujeta material. Priporočamo, da trezor ne stoji na izpostavljenem mestu. Trezor naj bo postavljen na mestu, kjer ga boste lahko enostavno uporabljali (npr. če majhen trezor stoji na tleh, se boste morali prepogibati, da ga boste lahko uporabljali itd.). Priporočamo, da manjše trezorje “skrijete” v omaro, kjer ga bo težje najti ali uporabite zidni ali talni trezor, ki ga vgradite v steno ali tla. Pri večjih trezorjih je potrebno upoštevati še statiko same stavbe oz. prostora, kjer bo trezor postavljen. Pred nakupom se tudi posvetujte glede same transportne poti do samega mesta postavitve trezorja. Sidranje trezorja je priporočljivo za trezorje lažje od 1000 kg.

Ključavnica vašega sefa.

  • Ključavnica z dvobradim ključem. V večini primerov so trezorji standardno opremljeni s ključavnico na ključ z dvema ključema. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, dostop do trezorja ima samo oseba s ključem. POMANJKLJIVOST: oba ključa je potrebno varno hraniti na drugem mestu, kot je trezor. Sama dolžina ključev je lahko moteča (nekateri so dolgi več kot 10 cm).
  • Mehanska kombinacijska ključavnica z vrtljivim gumbom. Priporočamo za naprednejše uporabnike. Niso možne na vseh modelih. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, ne potrebujete ključa. POMANJKLJIVOST: potrebna je natančnost pri odklepanju in predvsem pri nastavljanju nove kode.
  • Elektronska kodna ključavnica. Uporaba poteka preko tipkovnice, podobno kot na telefonu. Nastavljate lahko med 4- in 8-mestno kodo. PREDNOST: enostavna uporaba, ne potrebujete ključa, kodo imate samo vi oz. tisti, kateremu ste kodo povedali. POMANJKLJIVOST: Za uporabo potrebujete baterije, ki se sčasoma spraznijo in jih je potrebno zamenjati. Možnost okvare elektronike. Lahko pride do zlorabe, če kodo izdate drugi osebi.

 

Za dimenzije in ostale podatke poglejte pod zavihek DODATNE INFORMACIJE

Dodatne informacije

Teža 48 kg
Dimenzije 420 × 380 × 606 mm
Proizvajalec

Garancija

Protivlomna stopnja

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Notranje dimenzije (višina)

Notranje dimenzije (širina)

Notranje dimenzije (globina)

Teža

Št. polic / predalov

Volumen

Št. fasciklov

Ključavnica

Barva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poslovni trezor M610”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
WooCommerce
Za spletne nakupe uporabljamo sistem WooCommerce. Za košarico in obdelavo naročila bosta shranjena dva piškotka: woocommerce_cart_hash & woocommerce_items_in_cart. Ta dva piškotka sta obvezna za pravilno delovanje in jih ni mogoče onemogočiti.
Hot Jar
Uporabljamo Hot Jar program za pregled klikov na strani
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Back To Top