0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Ročna blagajna MAXI

Ročna blagajna MAXI

102,48 z DDV

Kaseta za denar MAXI z vložkoma za EURO bankovce in kovance. Vložek za kovance ima 7 žlebov (1 žleb je polovičen) za kovance in 4 predale za bankovce. Ima dva ročaja, cilindrično ključavnico z 2 ključema. Ko odpremo blagajno, števni pladenj za kovance samodejno potegne nazaj, tako da imamo dostop do bankovcev. Penasta obloga varuje kovance med nošenjem.

Zaklepanje s cilindrično ključavnico.

Zunanje dimenzije (VxŠxG): 110 x 370 x 290 mm

Teža: 3,2 kg

Barva: Siva

Availability: 1 na zalogi (se lahko naroči)

Ročna blagajna MAXI

Ročna blagajna MAXI je visoko kakovostna kaseta za denar. Ima cilindrično ključavnico in 2 zložljiva ročaja. Zato je primerna za shranjevanje v predalu.

S plastičnim vložkom za bankovce in žlebovi za kovance za za organizirano shranjevanje kovancev – ima 7 žlebov za kovance (enodelni pladenj, 6 žlebov + 2 polovična v enem žlebu) in 4 predale za bankovce. Razvrstitev: 6 žlebov za 5, 10, 20, 50 Centov ter 1 in 2 EUR, en žleb razdeljen na dva dela, polovica za 1 Cent, druga polovica za 2 Centa. Kapaciteta kovancev: 225,70 EUR.

 

  • ZANESLJIVO IN HITRO ŠTETJE KOVANCEV

    Žlebovi za kovance imajo ob strani lestvico, s pomočjo katere hitro preverimo, kolikšna je vrednost po posameznih apoenih.

  • PRIHRANITE ČAS Z ŽLEBOVI

    Žlebovi omogočajo dobro organiziranost kovancev. S tem zmanjšajo porabo časa tako pri kasiranju, kot pri zaključku blagajne v primerjavi s skodelami, kjer so kovanci v razsutem stanju. Patentirana rešitev preprečuje izpad kovancev. Poglobljen zamik za vstavljanje prvega kovanca v števnem žlebu, ki podpira vse ostale kovance. Posamezni razdelki, ki sprejemajo po pet kovancev, so zamaknjeni sem ter tja, kar omogoča hitro jemanje po več kovancev hkrati.

 

Barva: siva.

 

Ročna prenosna blagajna je odlična rešitev pri poslovanju z gotovino, še zlasti s kovanci, saj je zaželeno, da so ti pregledno urejeni in vedno dostopni. S prenosno ročno blagajno boste za to tudi poskrbeli. Gotovina bo vedno urejena in na varnem. Take blagajne so primerne za shranjevanje manjših vsot denarja. Gre za neke vrste majhen prenosen trezor v obliki škatlice. Ročne blagajne smo vajeni srečevati v pisarnah podjetij, na sejmih, ulični prodaji ali stojnicah.

 

Morda ste pa iskali nadpultne blagajne ali podpultne blagajne.

Teža 3,2 kg
Dimenzije 370 × 290 × 110 mm
Barva

Garancija

Kovanci / Bankovci

Material

Teža

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Zaloga/Dobavni rok

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ročna blagajna MAXI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top
Pozor! Obveščamo vas, da omogočamo tudi plačila s KRIPTOVALUTAMI!