0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Števni pladenj REKORD 8150PL

Števni pladenj REKORD 8150PL

477,48 z DDV

Nadpultna blagajna se spremeni v podpultno, če jo položite v predal. INKiESS-ove  podpultne blagajne so prilagojene tako dimenzijam pisarniških miz, kot njihovim predalnikom. Zato si lahko sestavite kombinacijo, ki bo kot ukrojena za vaše blagajniško mesto.

Model 8150 PL je malo ožji in zaradi tega primeren za pisarniške predale s krajšim izvlekom. Ima števnico z 8 žlebovi za kovance, 5 predalov za bankovce (vodorvani položaj), skodelo za kovance in mesto za zvitke kovancev.

Zunanje dimenzije (VxŠxG): 115 x 470 x 330 mm

Teža: 1,77 kg

 

V kolikor izdelek ni na zalogi, je DOBAVNI ROK predvidoma 7-10 delovnih dni po plačilu predračuna.

Na voljo po naročilu

Števni pladenj REKORD 8150PL

Števni pladenj REKORD 8150PL je števni pladenj za kovance in bankovce in je namenjen za navadne predale. INKIESS®-ove števnice zmanjšajo porabo časa tako pri kasiranju, kot pri zaključku blagajne v primerjavi z navadnimi predalniki. Števni pladenj sestoji iz plastičnih posamičnih žlebov, predali za bankovce in prostor za odlaganje svitkov kovancev in kovancev v razsutem stanju. Ima 5 predalov za bankovce (bankovci so položeni vodoravno), 8 žlebov za kovance (posamični žlebovi se sestavijo v pladenj). Razvrstitev: 8 žlebov za 1, 2, 5, 10, 20 in 50 Centov in za 1 in 2 EUR. Pladenj za kovance ima kapaciteto za 246,40 EUR kovancev. Na desni strani ima še prostor za kovance v svitkih in 1 skodelo / kadunjico za kovance v razsutem stanju. Barva: črna.

 

  • ZANESLJIVO IN HITRO ŠTETJE KOVANCEV

    Žlebovi za kovance imajo ob strani lestvico, s pomočjo katere hitro preverimo, kolikšna je vrednost po posameznih apoenih.

  • PRIHRANITE ČAS Z ŽLEBOVI

    Žlebovi omogočajo dobro organiziranost kovancev. S tem zmanjšajo porabo časa tako pri kasiranju, kot pri zaključku blagajne v primerjavi s skodelami, kjer so kovanci v razsutem stanju. Patentirana rešitev preprečuje izpad kovancev. Poglobljen zamik za vstavljanje prvega kovanca v števnem žlebu, ki podpira vse ostale kovance. Posamezni razdelki, ki sprejemajo po pet kovancev, so zamaknjeni sem ter tja, kar omogoča hitro jemanje po več kovancev hkrati.

Teža 1,77 kg
Dimenzije 470 × 330 × 115 mm
Barva

,

Garancija

Proizvajalec

Kovanci / Bankovci

Kapaciteta

Teža

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Zaloga/Dobavni rok

,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Števni pladenj REKORD 8150PL”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top
Pozor! Obveščamo vas, da omogočamo tudi plačila s KRIPTOVALUTAMI!