0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Varnostni zapah BlockSafe BS-2

-16%

Varnostni zapah BlockSafe BS-2

Original price was: 107,10€.Current price is: 89,98€. z DDV

Varnostni zapah BlockSafe BS-2 za okna za pritrditev na nova ali stara lesena ali plastična okna.

Dimenzije (VxŠxG): 164 x 74 x 25 mm

Barva: bela ali sivo/rjava

Vijaki za montažo so priloženi.

 

NA ZALOGI ZADNJA 2 KOS!

Availability: 2 na zalogi

Varnostni zapah BlockSafe BS-2 za okna in vrata pred vlomilci in vetrom

Varnostni zapah BlockSafe BS-2 ponuja poleg stabilne varnosti vašega zaprtega okna ali vrat še eno praktično funkcijo in sicer so s pomočjo zaklepne palice odslej tudi nagibno odprta okna in vrata optimalno zavarovana pred vlomom! Za uporabo je primeren na kateremkoli okenskem ali vratnem okvirju. Produkt je skladen s priporočilom nemške policije, kar še dodatno potrjuje kvaliteto zapahov linije BlockSafe. Priporočilo potrjuje učinkovito mehansko zaščito certificiranih izdelkov pred poskusi vlomov.

Praktična posebnost linije izdelkov BlockSafe BS-1 in BS-2 je, da jih je mogoče kupiti z enakim ključem. To pomeni, da lahko zavarujete in upravljate različne izdelke Blocksafe s samo enim ključem.

Visoka protivlomna zaščita zaradi stabilne konstrukcije

Robustno ohišje varnostne naprave BlockSafe BS-2 je izdelano iz robustne litine. Trden jekleni zapah in izjemno globok vstavek zapaha optimalno ščitita vaša vrata in okna ter nudita visoko raven varnosti pred odtrganjem zapaha in odpiranjem. Zahvaljujoč dodatni, robustni zaklepni palici so vaša okna in vrata odslej zavarovana tudi v napol odprtem ali nagibnem stanju. S certificiranim varnostnim zapahom BlockSafe BS-2 za okna in vrata vam pomagamo enostavno in protivlomno opremiti vaš dom. Varnostni zapah BlockSafe BS-2 za okna in vrata se lahko pohvali z VdS testom in ECB-S certifikatom. Natančno vodilo zapaha in natančen cilindrični zaklepni mehanizem prav tako zagotavljata udoben in varen način odpiranja ali zapiranja.

Idealno za naknadno vgradnjo na vaša vrata in okna

Varnostni zapah BlockSafe BS-2 podjetja BURG-WÄCHTER se lahko uporablja fleksibilno.

Primeren je za okna in vrata, ki se odpirajo desno in levo. Enostavna oblika se tudi vizualno ujema z vsakim oknom in vrati. Ta varnostna naprava je na voljo v beli in rjavi barvi.

Podjetje BurgWächter je priznam nemški proizvajalec, ki proizvaja produkte z mislijo na uporabnika zato so vsi njihovi produkti uporabnikom prijazni. Produkti linije BlockSafe so enostavni tako za uporabo kot za montažo, prav tako je podjetje dodatno razmišljalo uporabniku prijazno in priložilo vijake za lažjo montažo.

POMEMBNO: Upoštevajte, da mora biti za montažno širina okenskega okvirja najmanj 26 mm. Za večja okna od standarnih priporočamo montažo dveh enakih produktov Winsafe.

V primeru dvokrilnih oken vam namesto dveh enojnega zapaha priporočamo Varnostni okenski zapah WinSafe WS-22, v kolikor zahtevate največjo možno varnost je najboljša rešitev Varnostni okenski zapah WinSafe WS-33.

 

Za dimenzije in ostale podatke poglejte pod zavihek DODATNE INFORMACIJE

Teža 0,512 kg
Dimenzije 74 × 25 × 164 mm
Proizvajalec

Garancija

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Teža

Barva

Dodatno

Vijak za montažo priložen.

Zaloga/Dobavni rok

Montaža

https://youtu.be/mNxipnk85vU?si=VvfmJnGHVHXGTT4g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Varnostni zapah BlockSafe BS-2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Scroll to Top
Pozor! Obveščamo vas, da omogočamo tudi plačila s KRIPTOVALUTAMI!