0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

0

Moja košarica

0
Subtotal: 0,00

V košarici ni izdelkov.

No products in the cart.

Zidni trezor ZT 200-02

Zidni trezor ZT 200-02

281,30 z DDV

Protivlomna stopnja »S2« po EN 14450

1-stensko ohišje

2-stenska vrata, debeline 52 mm

Tečaji skriti, odpiranje vrat za 90°

Zaklepanje s ključavnico na ključ, stopnje A po EN 1300

Zunanje dimenzije (VxŠxG): 426 x 420 x 200 mm

Notranje dimenzije (VxŠxG): 360 x 342 x 135 mm

Teža: 20 kg

Volumen: 16 l

Notranja oprema: 1 polica

Kapaciteta: 0 fasciklov

Barva: RAL 7035 – svetlo siva

 

V kolikor izdelek ni na zalogi, je DOBAVNI ROK predvidoma 16-18 tednov po plačilu predračuna.

Na voljo po naročilu

Zidni trezor ZT 200-02

Zidni trezor ZT 200-02 s protivlomno stopnjo »S2« po EN 14450 (razen modela ZT 200-00 in ZT 200-01 imata protivlomno stopnjo »B« po VDMA 24992). Gotovina, nakit in dokumenti so varno shranjeni v zidnem trezorju serije ZT 200.

Ima 1-stensko ohišje debeline 2 mm, 2-stenska vrata debeline 52 mm in 4-smerno zapiranje zapahov. Notranji tečaji, odpiranje vrat a 90°. Dva močna zapaha varno zakleneta trezor.

 

Opremljen je z varnostno ključavnico na ključ (dvobradi) dolžine 65 mm, varnostne stopnje A po EN 1300. Poklopni ročaj, izbočen 12 mm.

Barva: RAL 7035 – svetlo siva.

 

Za vgradnjo je potrebno zaliti beton okoli trezorja v debelini 10 cm.

 

Za doplačilo je možno naročiti trezor (samo ob naročilu trezorja):
1. Elektronska kodna ključavnica SOLAR BASIC ali SOLAR.
2. Notranji trezor višine 200 mm, s cilindrično ključavnico, na voljo od modela ZT 190-04 naprej (pošljite povpraševanje).
3. Mehanska revizija s ključavnico na dvobradi ključ (pošljite povpraševanje).
4. Mehanska revizija z vrtljivo kombinacijsko ključavnico (pošljite povpraševanje).

 

 

 

Kako najti pravi sef!

Želimo, da poiščete točno tisti sef, ki ustreza vašim potrebam in idejam – ne glede na to, ali želite sef uporabljati za zasebno ali poslovno uporabo. Zato smo pripravili nekaj nasvetov za nakup sefa, ki vam bodo pomagali pri vaših premislekih. V miru se pozanimajte, preden začnete načrtovati. Če imate dodatna vprašanja o nakupu sefa, vam bodo naši strokovni svetovalci z veseljem pomagali pri osebnem posvetovanju! Pišite nam na naš email ali nas pokličite na 02 320 00 00

5 najpomembnejših nasvetov za nakup sefa

Pravi sef v pravi velikosti.

Pomislite, kaj želite ohraniti na varnem. Ne bi smeli razmišljati samo o dragocenostih, kot so gotovina, nakit in ure ali pomembni dokumenti, pri tatovih so priljubljene tudi elektronske naprave, kot so prenosni računalniki, kamere in trdi diski, zato jih je treba hraniti v sefu. Pred nakupom sefa upoštevajte, da se bodo vrednosti in dokumenti skozi leta navadno dodajali, zato ne izberite premajhnega!

Protivlomna stopnja in zavarovalno kritje.

Protivlomna stopnja sefa kaže na odpornost sefa na poskuse vloma. Protivlomna stopnja je pomembna tudi pri zavarovalnem kritju vsebine trezorja. Na splošno velja, da višja kot je protivlomna stopnja trezorja, višja vrednost vsebine trezorja je lahko zavarovana.

Požarna zaščita.

Dvojna varnost za vaše vrednosti. Poleg zaščite pred vlomom imajo lahko sefi tudi požarno zaščito. Ti trezorji nudijo dvojno varnost: pred vlomom in ognjem! Sef s certificiranim razredom požarne varnosti ponuja 30, 60 ali 120 minut zaščite pred požarom, protipožarnim dimom in gasilno vodo. Obstajajo različne kombinacije razredov vloma in protipožarne varnosti – z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen trezor posebej za vaše potrebe!

Lokacija trezorja.

Ne izpostavljajte trezorja zelo visoki vlažnosti ali neposredni sončni svetlobi, saj lahko obe skrajnosti poškodujeta material. Priporočamo, da trezor ne stoji na izpostavljenem mestu. Trezor naj bo postavljen na mestu, kjer ga boste lahko enostavno uporabljali (npr. če majhen trezor stoji na tleh, se boste morali prepogibati, da ga boste lahko uporabljali itd.). Priporočamo, da manjše trezorje “skrijete” v omaro, kjer ga bo težje najti ali uporabite zidni ali talni trezor, ki ga vgradite v steno ali tla. Pri večjih trezorjih je potrebno upoštevati še statiko same stavbe oz. prostora, kjer bo trezor postavljen. Pred nakupom se tudi posvetujte glede same transportne poti do samega mesta postavitve trezorja. Sidranje trezorja je priporočljivo za trezorje lažje od 1000 kg.

Ključavnica vašega sefa.

  • Ključavnica z dvobradim ključem. V večini primerov so trezorji standardno opremljeni s ključavnico na ključ z dvema ključema. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, dostop do trezorja ima samo oseba s ključem. POMANJKLJIVOST: oba ključa je potrebno varno hraniti na drugem mestu, kot je trezor. Sama dolžina ključev je lahko moteča (nekateri so dolgi več kot 10 cm).
  • Mehanska kombinacijska ključavnica z vrtljivim gumbom. Priporočamo za naprednejše uporabnike. Niso možne na vseh modelih. PREDNOST: mehansko odklepanje, manjša možnost okvare, ne potrebujete baterij, ne potrebujete ključa. POMANJKLJIVOST: potrebna je natančnost pri odklepanju in predvsem pri nastavljanju nove kode.
  • Elektronska kodna ključavnica. Uporaba poteka preko tipkovnice, podobno kot na telefonu. Nastavljate lahko med 4- in 8-mestno kodo. PREDNOST: enostavna uporaba, ne potrebujete ključa, kodo imate samo vi oz. tisti, kateremu ste kodo povedali. POMANJKLJIVOST: Za uporabo potrebujete baterije, ki se sčasoma spraznijo in jih je potrebno zamenjati. Možnost okvare elektronike. Lahko pride do zlorabe, če kodo izdate drugi osebi.

 

Za dimenzije in ostale podatke poglejte pod zavihek DODATNE INFORMACIJE

Teža 20 kg
Dimenzije 420 × 200 × 426 mm
Garancija

Protivlomna stopnja

Zunanje dimenzije (višina)

Zunanje dimenzije (širina)

Zunanje dimenzije (globina)

Notranje dimenzije (višina)

Notranje dimenzije (širina)

Notranje dimenzije (globina)

Teža

Volumen

Št. polic / predalov

Št. fasciklov

Ključavnica

Barva

Vgradnja

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zidni trezor ZT 200-02”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top
Pozor! Obveščamo vas, da omogočamo tudi plačila s KRIPTOVALUTAMI!